Anbefalinger fra private kunder

Reddet fra krise

Min mand fik stress-kolaps. Vi har 3 børn i alderen 2,5 og 7, så det var jo en voldsom krise i vores familie der ikke kun gik ud over min mand. Den dag i dag tænker jeg at opholdet reddede min mand, vores forhold og især vores lille familie.

V

Det hele menneske menneske

Jeres koncept med at arbejde med "det hele menneske", hvor det at nå ind til psyken også via det kropslige, er for dagens menneske, en rigtig god cocktail. Selve idéen med at man tager af sted som par og har tiden til refleksion over ens tilværelse, er af stor betydning.

Vibeke og Kim

En rejse igennem livet :)

I used to walk into a room full of people and wonder if they liked me…. Now i look around and wonder if I like them. Dette ophold har været fantastisk, og jeg  har lært mig selv at kende igen. Jeg havde helt glemt hvordan det var at smile, men nu husker jeg hvorfor jeg elskede det :)

Sabrina

Fantastisk

Vi har det godt og har gennem det forløbne år haft meget glæde af det vi gik igennem på vores ophold i lgp-huset. Det var en fantastisk weekend, hvor vi både følte os forkælede og fik mange redskaber med hjem i bagagen.

JA

Ny og positiv verden

lgp-consult er det mest fantasiske koncept der findes, det har givet mig og min kone en rejse til en ny og positiv verden. Der er ikke en dag uden I er i mine tanker.

TKK

STOR indsigt på blot 4 dage!

Al den indsigt jeg har fået på 4 dage i lgp-huset, ville have taget 30 år uden jeres hjælp. Alle med stress burde ned til jer!

Jacob Askhan-Christensen

Nedbringe antallet

Jeg tror at hvis regeringen tilbød alle småbørns forældre et ophold hos jer, ville man til dels kunne nedbringe skilsmisse procenten og klart nedbringe antallet af stress-tilfælde i hele Danmark.

VOK