Anbefalinger fra erhvervskunder

"Fantastisk" seminar med højt humør

Kære Lisbeth og Hans Jørgen. Hvordan udtrykker man den glæde, begejstring og respekt jeg og VILA har følt i det døgn, vi har tilbragt sammen på seminar. Det har været en fantastisk oplevelse med mange ord, råd og oplevelser vi alle vil kunne lægge i rygsækken og bruge i fremtiden. TAK!..."
Line Brandt. Bestseller

Evaluering af KICK OFF mødet

Lisbeth leverede en oplevelse i særklasse i forbindelse med internt Kickoff på Microsolutions' nye 2025 strategi. Lisbeth formåede at tage os med på en spændende rejse som bød på både refleksion, selv-refleksion og motivation, men i høj grad også latter og begejstring. Lisbeth var med til at skabe de perfekte rammer på vores vej mod nye mål.

Jan Svendsen
Chief Operating Officer

Et '(ind)-spark' der gør en forskel!

Trænger du til 'et spark bagi' og nogle brugbare og meget konkrete input til hvordan DU kan skabe en bedre og gladere hverdag både på jobbet og hjemme? Så kan Lisbeth's foredrag virkelig gøre en forskel! Hun er meget inspirerende, let forståelig og humoristisk! En vel-mixet og sprudlende cocktail..."
CNP

Latterfyldt workshop under middagen.

Fantastisk arrangement -i den grad vellykket! Et boost af energi og arbejdsglæde, som jeg ikke har set i de 3 år jeg har været ansat i virksomheden. Selv nogle af de ’tunge drenge’ smiler fra øre til øre og har takket for det sjoveste arrangement de nogensinde har prøvet. Jeg er overvældet. TAK!..."
Pia Køcks IT Direktør

Du tog kegler

Jeg var overe og høre dit foredrag som var arrangeret med Krifa. Jeg havde aldrig hørt om dig før og jeg tog også kun over for at høre Christian Bitz. Men jeg må ærlig indrømme at det var dig der tog kegler og jeg gik der fra med en gejst på livet og du fik mig virkelig op af det sorte hul.

Pia L. Jørgensen

Et fyrværkeri af en kvinde!

> Jeg kan høre mange i bussen snakker om dit foredrag igår og syntes lige at du skal høre lidt af kommentarerne: > "Det bedste foredrag jeg nogensinde har hørt" > "Lisbeth gav mig lige et stort spark i røven" > "Fantastisk latter" > "Fantastisk kvinde" > "Vi regnede med at skulle høre et foredrag.

Kim Frederiksen

1000 tak

Kære Lisbeth 1000 tak for en dejlig aften og et skønt og opløftende foredrag. Du er bare så god til at fænge, forstyrre og rykke ved vores opfattelser.

Aase Lind