Hvad kan vi?

"Vi kan motivere til handling, motivere til at tage ansvar for egen og andres trivsel, give værktøjer til at komme videre og få det bedste ud af enhver situation."

 Virksomheder

Vi kan skabe arbejdsglæde og begejstring, sætte fokus på sundhed, trivsel og derunder stresshåndtering og tager gerne fat på de faktorer der gør at en arbejdsplads fungerer. Dette gælder også for virksomheder der lukker ned og virksomheder i vækst!

 lgp-husene

Vi kan skabe orden i kaos. Vi hjælper med at få overblikket tilbage, ser på muligheder og laver handlingsplan. Uanset om problemet er stress, problemer i parforholdet eller personlige kriser

 Wellness

Vi kan tilbyde et åndehul i hverdagen! Et åndehul med selvforkælelse i form af bad, sauna, massage, ro og tid og måske en snak om hvordan det går? Vi har forskellige muligheder, både for enkeltpersoner, par og mindre grupper.

Coaching

Coaching er en rigtig god start til  at få overblikket tilbage, skabt klarhed og se på muligheder.

Derfor kan vi tilbyde coahing samtaler, hvor det kunne handle om at få nyt job og klargøre CV/samtaler? Eller savner du klarhed om du er i det rigtige job i forhold til kompetencer, værdier og følelsen af arbejdsglæde? Har du konflikter med nogen på arbejde eller i hjemmet?

Vi har kontor og coaches i Solbjerg ved Århus, Rødekro, Egernsund og Sønderborg.

Tag fat i os, hvis du vil høre mere.