Mere om Lisbeth


Køn:

Mest når jeg er udhvilet, iført rynkecreme og godt humør

Alder:

Udenpå: 62  Indeni: 30


Gift:

Med jordens bedste mand Hans Jørgen, vi er kun gift et år ad gangen... vi ønsker ikke vores parforhold nogensinde skal blive ligegyldigt og kedeligt. Så en dybere evaluering 1 x om året er fantastisk effektivt.


Børn:

Mange! Jesper, Gitte, Annemette, Anders, Kirsten og et par ekstra


Opvokset i:

Frøslev ved Padborg, hvor jeg også har gået  i folkeskole, gymnasietiden var i Åbenrå... sygeplejerskeuddannelsen i Sønderborg.


Bopæl:

Har boet i Frøslev, Scotland, Californien, Singapore, Sønderborg og de sidste mange år ved Iller i Broager ved Flensborg Fjord. Her har lgp-consult også kontor, mødelokaler og wellnessafd.


Interesser:

Min familie! Mine dejlige, aktive forældre og svigermor på over 85, børnenes ve og vel, min virksomhed som fylder meget og vennerne, som jeg gerne vil se mere til :)


Gode kompetencer:

Jeg er god til at skabe gode stemninger, elsker at skabe stjernestunder både for mig selv og andre. God til se på muligheder, motivere til handling og få ting til at ske!!! Jeg giver ikke op så let. Jeg lever efter: jeg vil, jeg kan, jeg gør - indtil det modsatte er bevist :)


Har svært ved:

Bureaukrati, tålmodighed, it forståelse, regneark, er lidt af et rodehoved- du skulle se min skrivebord- men jeg ved hvor tingene er!!!!


Har RIGTIG svært ved:

uærlighed, uretfærdighed,  usandheder og uloyalitet (det hedder det ikke, men nu startede det hele med u)


Lidenskab:

Min mand, spændende berigende  mennesker fra alle kulturer, rejser, oplevelser, god mad, god vin, god sex, leg og latter og at få det bedste ud af enhver situation.


 


Powered by Athena CMS